Produkter för slaget jute (4)

Hirsmjöl

Hirsmjöl

Hirsmjöl används i stor utsträckning som mat för små barn och som en kostprodukt. Detta mjöl är också användbart eftersom det är en utmärkt källa till kalium. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 500 g
Anisfrö

Anisfrö

Anisfrön - en krydda som fördes till Europa under tidig medeltid och snabbt blev populär i matlagning. Präster och läkare i antika civilisationer uppskattade anisfröna - vars läkande egenskaper ibland kallades mirakel. I matlagning används alla delar av anis i alla möjliga former. Anisfrön tillsätts i marinader för att ge dem en stark smak. Om du blandar dem med lagerblad och kanel får du en utmärkt hemmagjord krydda för kalla kötträtter. Proteiner (g / 100g):18,0 Fetter (g / 100g):16,0 Kolhydrater (g / 100g):35,0 Energivärde (kcal / 100g):360,0
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g
Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g